Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Laumasta poistuneet:

Snautserit:

(n) Dotti Majbackens Lolita-Dott 7.2.1988-2.7.1999dotti.jpg

Dotti oli ensimmäinen koirani. Se oli erittäin erikoislaatuinen koira: omapäinen, terävä, suojeluvaistoiltaan voimakas, lyhytjännitteinen, erittäin omanarvontuntoinen, yhden ihmisen koira. Se opetti minulle erittäin paljon. Sen kanssa harrastin tokoa: muutama ALO-luokan 1-tulos.Agilityssa kilpailtiin jonkin verran, mutta siellä sen omapäisyys tuli hyvin esille ja lopetin suosiolla sen kanssa kilpailemisen. Näyttelyistä sillä oli yksi sert ja ROP.

 

 

 

 

 

 

(n) Fiinu Musnat Amfitrite 29.6.1991-12.2.2004 fiinusohvalla.jpg

Fiinu oli eirttäin ihana koira. Se oli aina laumassa viimeinen, mutta tyytyväinen paikkaansa. Se ei ollut ihan tyypillinen snautseri, sillä se kesti paljon toistoja harjoituksissa. Näyttelyissä sillä oli 1 sert ja VSP. Sille suunniteltu jalostuskäyttö kariutui hormoonihäiriöön ja sterilisaatioon. Keskityimme agilityyn ja se olikin oiva harrastuskaveri. Saavutimme kerran piirimestaruuspronssia ja monta joukkuemitalia. Se oli myös kahtena vuotena Vuoden Agility Snautseri!

 

 

 

 

 

 

Maatiaiskissa

(u) Taku 30.5.1992-11.12.2007 takulaumanjohtaja.jpg

om. Kari Lumme

Taku oli seesteinen vanha herra. Koirat kunniottivat sitä. Kamun mielestä Takua piti kuitenkin välillä paimentaa, ei se muuten pärjännyt. Ne ehtivät olla muutaman viikon Kitin kanssa ja Taku hyväksyi hienosti Kitin perheeseen. Takukin innostui leikkimään oikein kunnolla.

 

 

 

 

 

 

 

Shetlanninlammaskoira

(u) Taffe Karion Littlepickpoket  30.6.2003-26.1.2008 taffevene.jpg

Om. Noora Salminen

  • harrastukset: toko:mölli, agility medi 3, temmpujen teko

Taffe tuli meille 8 kuukauden ikäisenä kennelistä. Sen kivekset eivät olleet laskeutuneet ja siksi siitä luovuttiin. Taffe oli iloinen ja energien kaikkien kaveri. Taffen lempipuuhaa oli veneily. Se oli kuin syntynyt laivakoiraksi. Sillä oli myös pohjaton hellyyden kaipuu. Aina se halusi päästä syliin ja siinä se retkotti niin kauan kuin sitä jaksoi pitää. Se nautti myös kaikesta puuhailusta ja agilitystä erityisesti. Elämä vain jäi aivan liian lyhyeksi. kuolinsyy: akuutti kuolioinen haimatulehdus ja äkillinen sydämen toiminnan vajaus.

 

 

 

 

 

 

Lapinporokoira

(n) Muusa FIN MVA  Juoksa Manteli s.27.11.1997- 31.8.2009 muusamelkeinkuvassa.jpg

om. Tuija Rahkama

  • terveys:lonkat OK( ei virall.), silmät: paneeli OK, verkkokalvolöydökset tarkemmin määrittelemättömät
  • Luonnetesti Turku 1.6.2000 tuomarit Lankinen Walroos. Pisteet:1. +1, 2.+1, 3. -1, 4. +2, 5. -1, 6. +2, 7. -2, 8. +2, lauk. -, yht. +44 pistettä
  • harrastukset: agility: maxi 3

Muusa oli lauman pomo. Sillä oli mahtava auktoriteetti muihin koiriin. Pentujen kanssa se oli kärsivällinen opettaja ja leikkitäti. Lenkeillä sillä oli Camel-bootsit jalassa: kulki omia polkujaan. Ikävä kyllä se oli ns. maanantaikappale: vikoja ja vaivoja oli sille reppanalle siunaantunut kasapäin. Luupikki vei sen eläkkeelle 3,5 vuotiaana agilitystä.

Maatiaiskissa

(n) Kiti s. 1.7.2007 -6.9.2017

kiti2.jpg

om. Noora Salminen

Kiti tuli meille n. viiden kuukauden ikäisenä. Se sopeutui todella hyvin laumaamme. Nuorena se juoksutti koiria ylös ja alas portaita ja ympäri huushollia, kun oli tylsää. Vanhempana Kiti oli mukavuudenhaluinen ja hakeutuu mielellään syliin nukkumaan. Se rakasti kaikkia ja sai kissapelkoisenkin tykkäämään itsestään. Sillä on jokin vakava sairaus, koska se vain laihtuu, mutta syytä eläinlääkäri ei ole löytänyt. Olimme onnellisia jokaisesta päivästä, jonka Kiti sai olla luonamme.

Maatiaiskissa

(u) Jösse s. 28.6.2011 - 8.2.2019josse.jpg

om. Tuija Rahkama

Jösse tuli meille 4 kuukauden iässä. Se oli erittäin tuhti poika, joka rakastaa kaikkia. Kehruu kuului kauas, kun rukki lähti käyntiin. Leikit sujui hyvin sekä kissojen, että koirien leluilla. Se oli erinomainen hiirikissa ja viihtyi ulkona. Se ystävystyi myös naapurin kollin kanssa pienistä alkukahinoista huolimatta. Kastrointi tasoitti luonnetta. Jösse oli nyt aikuisena tuhti poika, joka rakasti ruokaa. Valitettavasti Jössen sydän ei jaksanut ja jäämme kaipaamaan "kotivaloamme".