Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

(n) FI MVA BH Musnat Cardemum "Lyyti" s.11.4.2008 -10.6.2017lyytimva2.jpg

  • terveys: lonkat A-A, kyynärpäät 0-0, polvet OK, Silmät OK, hampaat: purenta OK, ei hammaspuutoksia, 8 vuotiaana: löytyi ylimääräinen nikama, spondyloosi sekä nivelrikkoa, lievä sivuääni sydämessä (ei vaadi lääkitystä)
  • luonnetesti Sastamala 14.5.2011 tuomarit K.Leikola, K.Tarkka Pisteet: 1. Toimintakyky -1 pieni, 2. Terävyys +1 ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua, 3. Puolustushalu -1 haluton, 4. Taisteluhalu +2 kohtuullinen, 5. Hermorakenne +1 hieman rauhaton, 6.Tempperamentti +3 vilkas, 7. Kovuus +1 hieman pehmeä, 8. Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin, laukauspelottomuus +++ laukausvarma kokonaispisteet 138.
  • harrastukset: toko: VOI, agility: maxi 3, PK-jälki: BH, näyttelyt: 3x sert, cacib,varasert, varacacib, 2xROP, KV-nly: PN 4 & 2 & 1(ROP)

om. Tuija Rahkama

Lyyti n. 3, 5 vuotiaana: Valitessani C-pentueesta itselleni uutta harrastuskaveri, halusin vähän erilaisen kuin mitä Fasu on eli vähän rauhallisemman. No, aika ikiliikkuja Lyytikin on. Ulkomuodolllisestikin se oli myös hieman erinäköinen, mutta kyllä siitä ihan kelpie on kasvanut. Sille kelpaa kaikki tekeminen, mutta liikaa ei saa tottelevaisuuspuolen liikkeitä jäädä kerralla hinkkaamaan. Pehmeänä se luulee tehneensä väärin ja tarjoaa sitten jotain muuta tilalle. Se on todella nopeaoppinen ja muistaa erinomaisesti oppimansa. Lyyti nauttii nenän käytöstä niin jälkijanalla kuten myös esine-etsinnässä. Sillä on malttia ja kykyä tehdä töitä itsenäisesti. Ohjaajan kokemattomuus vain hidastaa meitä PK-puolella. Agilityssa kaikki kuulevat, että Lyytillä on kivaa. Kiljunta on korkealta ja kovaa. Estetreenit aloitettiin vasta vuoden iässä, mutta se oppi asiat todella nopeasti ja helposti. Opitut asiat pysyvät hyvin mielessä ja ohjaajaakin maltetaan kuunnella suurimman osan aikaa. Palkaksi Lyytille kelpaa makupala, taisteluleikki ja narupallon heitto. Se tapetaan oikein kunnolla kunniakierroksia tehden. Nuorenpana se säikkyi joskus kovia ääniä, mutta todettuaan, ettei mitään varaa ollut, jatkoi toimiaan. Nuorempana se kiipesi helposti syliin, jos joku asia hämmensi ja ihmetytti. Myös päivän hellyyskiintiö tulee täyttää.

bhkoe.jpglyytitalvi1.jpglyytitunnari.jpg

lyyti2v.jpg